Главата на руската автономна република Карачаево-Черкесия – Рашид Темрезов, награди

...
Главата на руската автономна република Карачаево-Черкесия – Рашид Темрезов, награди
Коментари Харесай

Три ордена за сина на Кадиров след побоя над арестант

Главата на съветската самостоятелна република Карачаево-Черкесия – Рашид Темрезов, награди 15-годишния Адам Кадиров, наследник на чеченския водач Рамзан Кадиров, с медал " За заслуги пред Карачаево-Черкеската Република ", който е най-високото отличие на самостоятелното формирование, заяви Униан.

Припомняме, неотдавна беше публикувано видео, на което се вижда по какъв начин Кадиров-младши пребива завързан задържан.

Темрезов съобщи, че Адам е същински родолюбец на „ своята дребна татковина Чечня и на своето Отечество ", и назова Рамзан Кадиров собствен " брат и сътрудник ".

Синът на Кадиров е награден за „ персонален принос в развиването на междунационалното и междурегионалното единение, подсилване на обичайните ислямски полезности ".

Това е третото му отличие след побоя над арестанта.

По-рано водачът на Татарстан – Рустам Миниханов, персонално награди Кадиров-младши с медал " Дуслик " ( " Дружба " ), втората по значителност премия на републиката. В началото на месеца Рамзан Кадиров удостои сина си с най-високото звание на Чеченската Република – " Герой на Чечня ".

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР