Главата на Римокатолическата църква папа Франциск обяви, че ваксинацията срещу

...
Главата на Римокатолическата църква папа Франциск обяви, че ваксинацията срещу
Коментари Харесай

Папа Франциск нарече акт на любов ваксинирането срещу COVID-19

Главата на Римокатолическата черква папа Франциск разгласи, че имунизацията против ковид е " акт на обич "  и прикани всички вярващи да се имунизират. Той направи този апел във видео, публикувано от Ватикана, оповестява Le Figaro, представен от Агенция " Фокус ". 

Както предава изданието, 84-годишният понтифик е разгласил обръщение в поддръжка на кaмапнията " Its up to you "  (Зависи от теб), която има за цел да подтиква имунизацията в Съединени американски щати и други страни в Америка.

" Благодарение на Бог и работата на доста хора, в този момент имаме ваксини за отбрана против COVID-19. Те ни дават вяра да прекратим тази пандемия, само че единствено в случай че са налични за всички и в случай че работим дружно ", показва папата във видеото. 

Папа Франциск акцентира, че имунизирането против ковид е " акт на обич ". " Да се спомага за това, болшинството от хората да си слагат ваксина, също так е акт на обич. Любов към самия себе си, обич към роднините и приятелите, обич към всички нации. Ваксинацията е елементарен, само че бездънен метод да разпространяваш общото богатство и да се грижиш за близък си, изключително най-уязвимия ", споделя той. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР