Главата на Никола беше килната. Помислих, че е получил сърдечен

...
Главата на Никола беше килната. Помислих, че е получил сърдечен
Коментари Харесай

Футболният бос Пламен Копчев проговори за убийството на готвача Никола в Несебър

Главата на Никола беше килната. Помислих, че е получил сърдечен удар. Това съобщи в залата на Бургаския областен съд някогашният футболен необут и притежател на хотели в Слънчев бряг Пламен Копчев през днешния ден. Той беше разпитван като очевидец по делото против Кирил Христов-Принца за убийството на готвача му Никола Колев, написа " Бургасинфо ".
Предстои разпита на лекарката Соня Йовчева, която е прегледала Никола. Най-важната експертиза по делото няма да бъде показана през днешния ден, тъй като движимостите лица от София са ангажирани, а юристът на Принца държи да ги разпита. Адовкатът на Христов – Благой Потеров го попита дали, когато Кирил е стрелял той персонално се е възмутил. Копчев му отговори с „ Не “. Копчев продължи своя роман, като съобщи, че до последно е бил уверен, че се касае за сърдечен удар. „ Въобще не ми идваше мислено, че е убит. Учудих се, че полицията блокира входа. Никой не беседва с мен ".

„ Въпросният ден от обяд стартира, ходихме н църва, там се видяхме с Кирил, с него сме положителни познати. С другите другар, поръчахме си ястие и пиянство, след това се прибрах.

Кирил ми звънна за продължение. Отидохме в неговия ресторант. Пихме узо, по-късно вино. Не помня какво количество, само че беше много. Никола идваше при нас. Не помня той да ни е сервирал. Вечерта, откакто пихме, а аз си взех водача. През времето, когато бяхме на масата, имаше револвер, Кирил го донесе по средата на вечерта. Кирил един или два пъти гръмна с него във въздуха. Не е стрелял впалма. Вкрая на вечерта извикахме моя водач, ние му казахме да пусне музика. Тръгахме с колата, аз седнах на първата седалка. Никола ме беше помолил да го откараме у дома. Седна зад мен. Колата потегли, нещо се раздвижи, водачът спря. Главата на Никола беше килната. Помислих, че е получил сърдечен удар. Не чух изстрел, музиката беше доста мощ. Поставихме Никола на масата, Кирил стартира да му бие плесници “, описа Копчев.
Припомняме, че Кирил Христов е обвинен по тази причина, че преди 2 години, в Несебър, в градина пред ресторант, направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието по своето наличие се отличава с изключителна смелост - използвал огнестрелно оръжие и възпроизвел 4 (четири) бр. изстрела ориентирани към саксия на палмово растение с револвер.
Срещу него е повдигнато обвиняване и за това, че в лек автомобил, съзнателно умъртвил Никола Колев, прострелвайки го с револвер - закононарушение по член 115 Наказателен кодекс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР