#ГласЗаТанц! Глас ЗA“ изкуството. Издига новото издание на фестивала Антистатик.

...
#ГласЗаТанц! Глас ЗA“ изкуството. Издига новото издание на фестивала Антистатик.
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Глас за изкуството

#ГласЗаТанц! Глас „ ЗA “ изкуството. Издига новото издание на фестивала " Антистатик ". От 9 до 21 май красивото и хармонично придвижване ще господства с родни и гостуващи спектакли. Международният фестивал за актуален танц и пърформънс „ Антистатик ” се разпростира в София.

„ В ръцете на Вивиан Майер ” ни изпраща най-очакваната фотографска галерия
„ В нейните ръце ” изважда на показ над 100 цветни и черно бели фотографии на феята на това изкуство - Вивиан Майер. В Софийската градска изложба се събират фамозни лица и събития, както авторката е уловила пулса на Ню Йорк, Маями, Париж в средата на предишния век. Как елементарната гувернантка се трансформира в емблематичен създател на street фотографията и се подрежда измежду водещите имена зад обектива. Повечето от фотосите са открити преди 10 години от сътрудник на недвижими парцели, даже не са били проявени. След едногодишно търсене, открива, че зад фрагментите стои точно Вивиан Майер.

„ Всеки със своето езеро ”
Интригуващото заглавие е на младия македонски публицист Ненад Йолдески. Носителят на премията за литература на Евросъюза беше в България, с цел да показа българското издание на книгата - 14 дребни истории за огромни неща и значими хора.

Хартиен фест гостува в НДК с две изложения
„ Аматерас ” - годишната експозиция за хартиено изкуство и творбите на миналогодишната победителка в конкурс - Мартина Караиванова Хартиеното царство ви чака до 14 май.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР