Гласувайте без страх и машинно. За това призова председателят на

...
Гласувайте без страх и машинно. За това призова председателят на
Коментари Харесай

Симеон Славчев, ПП МИР: Гласувайте без страх и машинно!*

Гласувайте без боязън и машинно. За това прикани ръководителят на Политическа партия МИР по време на онлайн полемика с жители, в която отговори на въпроси на българи както от цялата страна, по този начин и отвън граница. Онлайн срещата на водача на и лидер на две листи надлежно в 23 многомандатен изборен регион в София и във Велико Търново се излъчваше онлайн в обществените мрежи.
" Не се опасявайте и гласувайте машинно, тъй като единствено по този начин гласът ви няма да бъде сменен. В тъмната стаичка в изборната секция всеки един от нас е самичък със съвестта си. Не вярвайте на политиците, които всекидневно ви приказват през тв приемниците и ви гледат през билбордовете. Те не се интересуват от същинските проблеми на българите и потвърждават към този момент 30 години, че не желаят и не могат да ги решат. Промяната в България стартира от 4 април и зависи от всеки един български жител ", съобщи по време на онлайн срещата си с жители Симеон Славчев.
Един от повдигнатите въпроси по време на срещата беше за отбраната на българските домове от похищения и потреблението на персонално оръжие. Председателят на Политическа партия МИР сподели, че страната би трябвало да бъде поръчител на хората против кражбите и похищенията на жители и посочи, че едно от плануваните дейности на Политическа партия МИР е смяна в Закона за частната охранителна активност, която ще разреши образуването на доброволни отряди за защита на българските градове и дребните обитаеми места от обири и нарушавания.
" Нито една партия не споделя от кое място ще дойдат приходите в страната. Само Политическа партия МИР има явен проект по какъв начин България да се измъкне от икономическата, обществената, демографската и моралната рецесия, в която се намира. Рецептата за това е въвеждането на потвърдения немски модел на социално-пазарно стопанство, който Политическа партия МИР предлага да стане основа на българската стопанска система. Чрез неговото налагане България ще стане мощна обществена и индустриална страна, с високоефективна работеща стопанска система ", по този начин отговори водачът на Политическа партия МИР Симеон Славчев на въпрос на жител.
Основен приоритет на Политическа партия МИР е превръщането на България в целогодишна и високоплатена туристическа дестинация. Славчев акцентира, че страна ни има неповторими естествени, културни и исторически дадености за това, които сега не се употребяват пълноценно. Основен акцент Славчев сложи върху минералните извори в България, които съгласно него могат доста дейно да се употребяват за развиването водолечение и медицински туризъм.
" За нас от Политическа партия МИР развиването на селското стопанство би трябвало да стане главен приоритет на страната като експортен бранш, за който страната ни също има дадености и дългогодишни обичаи. Целта на Политическа партия МИР е да се възроди селското стопанство и то с изключение на да задоволи с хранителни артикули потребностите на българските жители, да стане главен експортьор на българска продукция за евразийското икономическо пространство. Нещо повече – за нас от Политическа партия МИР идната национална цел на България би трябвало да бъде присъединението на страната ни към евразийското икономическо пространство, което не пречи на участието ни в Европейския съюз. Напротив, България има обичаи и съществени позиции на тези пазари, които за жалост през последните десетилетия бяха изгубени. Сега е моментът да си върнем мощните позиции на страна, която е един от главните експортьори на висококачествена продукция. Всичко това ще генерира съществени доходи в България, ще се основат доста работни места и ще усъвършенства виталния стандарт на българските жители ", беше безапелационен ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
Той сподели, че незабавното въвеждане на електронно държавно управление, дигитализацията и развиването на високотехнологични и екологични производства са също измежду главните цели на Политическа партия МИР. Славчев акцентира, че това доста ще улесни живота на българските жители и съществено ще понижи корупцията.
„ Политическа партия МИР одобри свои етични правила и правила и предлагаме да се изготвят и да се одобряват единни публични етични правила. Етиката контролира публичните и междуличностните връзки и е тази, която дефинира морала на обособения жител да стане общовалиден и да се базира на обичайните ни български полезности. Политическа партия МИР предлага тези общоприети етични правила да станат основа на правовата ни система и на нов Обществен контракт, който да се одобри посредством народен Референдум. Смятам, че всеки един претендент за депутат би трябвало да има Морал, Инициативност и Родолюбие “, сподели още Симеон Славчев в отговор на въпрос на жител по време на онлайн полемиката. Той добави, че би трябвало да се вкара етичен кодекс за бизнеса и това също ще окаже удобно влияние върху българската стопанска система.
По отношение на въпрос за дейностите на държавното управление в изискванията на пандемия Славчев отговори, че Политическа партия МИР предлага да се одобри Закон за ръководство при рецесии, както и да се сътвори Министерство на изключителните обстановки и ръководство при рецесии. Това, съгласно Славчев, ще даде опция освен за по-добра реакция при всевъзможни форсмажорни условия, в това число и пандемии, само че и ще даде опция за тяхното попречване.
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Промяната идва! Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Промяната идва!
Промяната в българската политика идва, като всичките претенденти на Политическа партия МИР съставляват експертния капацитет на българската нация във вс...
Симеон Славчев беше първият общински консултант в България, който започва онлайн приемна и всеки месец в продължение на 4-годишния си мандат в Столичния общински съвет отговаряше онлайн на въпроси на поданици на София. Чрез онлайн приемната на Славчев бяха решени редица проблеми на София и столичани.
" Бях първият общински консултант в страната, който направи онлайн приемна. Ще бъда и първият депутат, който ще направи онлайн приемна и посредством нея всекидневно ще беседвам и споделям с българските жители както в страната, по този начин и отвън нея ", съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР.
На края на своя онлайн диалог с българските жители Славчев прикани да поддържат на 4-ти април новото потомство в българската политика и да гласоподават с номер 16.
 *Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборна акция за парламентарните избори 2021!
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР