Гласуването за ДБ е гласуване за системно разумно поведение. Дадохме

...
Гласуването за ДБ е гласуване за системно разумно поведение. Дадохме
Коментари Харесай

Рискът да попаднем в спирала от избори е съществен, опасява се Христо Иванов

„ Гласуването за Демократична България е гласоподаване за редовно рационално държание. Дадохме формула по какъв начин България да има ръководство, което да може да се оправи с следствията от войната и справяне с корупцията. Не бяхме чути “, твърди Иванов.

 

„ Социологията от доста месеци дава ясна картина на непоклатимост и леко повишение на поддръжката към „ Демократична България “. Въпросът не е в нашия резултат. Въпросът е какво ръководство може да чакаме. Много е значимо хората да схванат, че би трябвало да гласоподават дълготрайно. Трябва да си отговорят на въпроса каква политика дълготрайно работи за тях, на фона на тези комплицираните времена, в които живеем “, съобщи той.

 

Христо Иванов призна, че е мъчно да се кажат хубави неща за българската политическа класа.

 

„ Въпросът не е дали политиците могат да стимулират електората, а насъщните ползи на България, са това, което би трябвало да стимулира електората. Очакването политическата класа сама да създаде нещо, без ясно волеизявление от жителите, към този момент четири Народното събрание не дава резултат. Мисля, че е време да спрем с опитите “, сподели още той.

 

Съпредседателят на Демократична България прикани да се спре да се гласоподава за политически обединения, които не могат да предложат дълготрайна визия за ръководство.

 

„ Демократична България “ към момента не е определила листите и водачите им за идния парламентарен избор на 2 октомври.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР