Гласуването по вота на недоверие ще се проведе на 29

...
Гласуването по вота на недоверие ще се проведе на 29
Коментари Харесай

Депутатите определиха: На 29 февруари ще се гласува вотът за недоверие

Гласуването по вота на съмнение ще се организира на 29 януари, заяви ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на след привършване на разискванията по него.

С това се съблюдават наредбите на Правилника за организацията и активността на Народното събрание, а точно гласуването на плана за решение да се организира не по-рано от 24 часа след привършване на разискванията.

Днес дебатите продължиха близо 4 часа, а на съвещанието участваха министри от кабинета „ Борисов “ 3.

Мотивите на Българска социалистическа партия бяха показани от водача на партията Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за. Тя разгласи от парламентарната естрада, че до момента държавното управление е било нездравословно, а в този момент е риск за България. Според нея всяка смяна към по-добро минава първо през оставката му.

Нинова към ръководещите: Не лъжете перничани, че ще решите рецесията за 45 дни

Според депутатa от ГЕРБ Георги Марков Българска социалистическа партия желаят гуляй по време на чума.

Георги Марков: Българска социалистическа партия желаят гуляй по време на чума

Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село съобщи, че от Движението са уверени във вредата, която ръководещото болшинство нанася на демокрацията и живота и здравето на всички български жители.

Карадайъ: Провалът на ГЕРБ е реалност

В рамките на дебата стана ясно, че "Атака " ще дефинира своето отношение към вота на съмнение при неговото гласоподаване.

"Атака " разкрива позицията си за вота на съмнение едвам при гласуването
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР