Гласуването на номинацията на Емил Димитров – Ревизоро за нов

...
Гласуването на номинацията на Емил Димитров – Ревизоро за нов
Коментари Харесай

Разгорещени спорове в парламента преди гласуването за нов еко министър

Гласуването на номинацията на Емил Димитров – Ревизоро за нов еко министур провокира разгорещени разногласия в Народното събрание. От ГЕРБ обявиха, че поддържат препоръчаната кандидатура и направиха поръчка, че партията ще продължи да е фактор в българската политика.

Снимка: Ладислав Цветков

„ И през тази сесия парламентарната група на ГЕРБ ще продължи да поддържа държавното управление и да работи за осъществяване на програмата на ръководещото болшинство. Тази наша позиция не е самоцелна. Тя е израз на уговорката ни да продължим да бъдем фактор на непоклатимост в българската политика и генератор за развиване на България “, сподели Даниела Дариткова от ГЕРБ, представена от „ Фокус “.
Ивелина Василева: ГЕРБ поддържа номинацията на Емил Димитров за нов еко министър Депутатът от ГЕРБ добави, че обединението е постоянна, макар рокадите
От Българска социалистическа партия показаха, че следващата промяна на министър не трансформира неправилната политика на държавното управление. Александър Костадинов от левицата съобщи пред камерата на bTV, че Костадинов изясни, че социалистите ще гласоподава срещу предлагането Емил Димитров да стане министър на екологията и водите.

Снимка: Ладислав Цветков

„ Българска социалистическа партия е подкрепяла и поддържа всяка рационална самодейност. Но за нас новият министър ще продължи да извършва политики, които са неправилни. Наложително е да проведем диалог за правилата на ръководство на околната среда”, добави депутатът.
Нов министър на екологията: Парламентът гласоподава номинацията на Емил Димитров - Ревизоро Първият коментар на Димитров беше, че поема поста, с цел да няма напрежение в обединението
От Движение за права и свободи също показаха позиция, че ще гласоподават „ Против “ номинацията на Димитров. „ Това е деветата поредна промяна на министри в този кабинет. Т.е. повече от половината. Сменят се министри. Трябва да има промяна на политиките и визия за промени. Ние не чухме такива причини. Що се отнася до новия министър, това, което бих желал да кажа, че той няма право на толеранс, освен на 100 дни, освен на 1 месец. Би следвало да проработи още от момента на встъпването в служба “, разяснява Джевдет Чакъров от Движение за права и свободи.

Снимка: Ладислав Цветков

От ВОЛЯ обявиха, че техните депутати няма да вземат участие в дебатите или гласуването на новия министър, а повода е, че номинираният претендент е още веднъж от квотата на Обединени патриоти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР