Гласуваната добавка от 120 лв. към пенсиите до края на

...
Гласуваната добавка от 120 лв. към пенсиите до края на
Коментари Харесай

Хамид: Подкрепата не означава непременно коалиция

Гласуваната добавка от 120 лева към пенсиите до края на годината е Коронавирус мярка. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид. Именно те бяха вносители на предлагането.

Според него специалистите им са потвърдили пред Народното събрание, че има запас за въпросната добавка.

„ То е опция на това, което внесоха от Министерския съвет, беше подкрепено от сътрудниците от ГЕРБ, които имаха аналогично предложение за 100 лева Както и от сътрудниците от Българска социалистическа партия, чиято многогодишна политика е поддръжката на пенсионерите. Така че другите политически мощ няма какво да се чудят “, сподели Хамид.

Подвикванията за „ годеж “ в пленарната зала Хамид дефинира за несериозни. На въпрос ще има ли коалиция сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи – депутатът сподели: „ Ще забележим “. „ Когато се оферират неща, които са положителни за жителите и когато се получава поддръжка – това не значи безусловно коалиция “, добави той.

По думите му гласоподавателите могат да чакат „ да си свършат работата “. Депутатът от Движение за права и свободи съобщи, че чака изненади по време на днешното гласоподаване на бюджета.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР