Гласувах за връщане на държавността. За държава, която да се

...
Гласувах за връщане на държавността. За държава, която да се
Коментари Харесай

Вицепрезидентът: Гласувах за връщане на държавността

Гласувах за връщане на държавността. За страна, която да се ръководи от умни, можещи и грамотни хора, които знаят накъде водят България. За страна с грижа за всеки български жител, а не страна, която облагодетелства единствено една шепа хора, които станаха баснословно богати, не се посвениха да употребяват и тази тежка рецесия сега, с цел да натрупат дивиденти. Това съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова, откакто упражни правото си на глас на изборите за Народно заседание.

„ Гласувах за подредена страна с правила, в която всеки има своето почтено място, младежите имат късмет да се развиват, а не напущат страната ни. Гласувах за страна, която мисли за своите сънародници зад граница освен по избори, а прави политики за тях и дружно с тях “, уточни Илияна Йотова.

Вицепрезидентът гласоподава с машина и акцентира, че е огромен последовател на машинното гласоподаване. Според Илияна Йотова признатите ремонти в Изборния кодекс за смесения вид гласоподаване затрудняват изборния развой. Вицепрезидентът благодари на хората от изборната администрация, на които разчита за транспарантни и почтени избори. Илияна Йотова прикани българските жители да не се опасяват и да упражнят правото си на избор.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР