Гласувах за връщане на държавността, за да се развива Родината

...
Гласувах за връщане на държавността, за да се развива Родината
Коментари Харесай

Пеевски гласувал за връщане на държавността

Гласувах за връщане на държавността, с цел да се развива Родината ни и да заеме своето почтено място в Европейски Съюз. Това съобщи лидерът на листите на Движение за права и свободи в Благоевград и Велико Търново Делян Пеевски, откакто гласоподава в село Бабяк, община Белица.

Той още веднъж уточни, че най-ценният капитал на България са хората и акцентира, че дълг на политиците е да основават такива условия за развиване на районите, че жителите да имат работни места и почтено възнаграждение на труда, а стопанската система да прогресира. „ Политиците са длъжни да реализират консенсус по избрани надпартийни тематики “, безапелационен бе още той и добави, че политиците освен би трябвало да обезпечат нужните условия за развиването на страната, само че и за преуспяване на толерантността и разбирателството сред самите жители.

Делян Пеевски акцентира също, че е извънредно време да бъдат поставени спирачки на олигархичното задкулисие в страната, опитващо се да опълчва жителите на България едни на други и спъващо напредъка и развиването на страната и обществото ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР