Гласувах за това да променим политическия стил и политическото поведение.

...
Гласувах за това да променим политическия стил и политическото поведение.
Коментари Харесай

Проф. Анастас Герджиков: Гласувах за това да се откажем от омразата и противопоставянето

" Гласувах за това да променим политическия жанр и политическото държание. Гласувах за това да се откажем от откажем от омразата и опълчването и да се опитаме да се обединим към визия за бъдещето на България ", сподели претендентът за президент проф. Анастас Герджиков минути откакто упражни правото си на избор.

" Гласувах за това да имаме същински държавници, които се интересуват освен от България, само че и са загрижени за всеки един жител. Аз се надявам, че тези същински държавници ще ни изведат от тежката политическа, ценова, здравна рецесия и ще ни поведат към разцвет ", съобщи пред медиите Герджиков.

Той изрази вяра на следващия ден България да се разсъни " успокоена, друга и щастлива " и прикани всички водачи на политически сили още на следващия ден да положат старания за това, да имаме постоянно държавно управление и работещ парламент.

Проф. Герджиков добави, че първата работа на новата държавна коалиция би трябвало да бъде да изведе страната от политическата рецесия и оттова и от всички останали - здравна, ценова, икономическа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР