Гласувах за силна България, за Европа без двойни стандарти. Гласувах

...
Гласувах за силна България, за Европа без двойни стандарти. Гласувах
Коментари Харесай

Емил Радев: Варненци са заклети европейци, гласувах за силна България в Европа

 Гласувах за мощна България, за Европа без двойни стандарти. Гласувах България да има мощен глас и ползите й да бъдат предпазени в Европейския парламент още от първия ден на новия мандат, разяснява претендентът за член на Европейския парламент от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев, който упражни правото си на глас на евроизборите във Варна, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" Варненци са върли европейци, ние сме град, който е туристически доста прочут, посещаван. Моя идея постоянно е била да разпространявам Варна. Когато мои сътрудници са ме разпитвали за града постоянно съм казвал, че Варна е единствено красиви плажове и море, а град с антична просвета и история, град с доста забележителности и считам, че Варна стои почтено на европейската карта ", сподели Радев. 

В отговор на журналистическите въпроси той посочи, че за страната ни е извънредно значимо да отбрани контрактуваните 4 милиарда лева повече за новия програмен интервал. " Трябва да доведем до сполучлив край борбите против двойните стандарти в Европейски Съюз, за приемането ни в Шенген и в Еврозоната, за свалянето на мониторинговия механизъм. Убеден съм, че с поредна и виновна работа ще реализираме средноевропейските стандарти както по приходи, по този начин и по конкурентоспособност, тъй че всеки български жител да се усеща пълновръстен европеец ", разяснява Емил Радев.

Попитан какво си пожелава в персонален проект, защото през днешния ден има рожден ден, Радев отговори: " Преди всичко здраве и триумф за страната ни ".

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР