Гласувах за промяна, която да гарантира сигурност в семействата, стабилност

...
Гласувах за промяна, която да гарантира сигурност в семействата, стабилност
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Гласувах за разумни решения и разумни хора

Гласувах за смяна, която да подсигурява сигурност в фамилиите, непоклатимост в България, да има предвидимост и предсказуемост. Гласувах за рационални решения и рационални хора, които в тази рецесия могат и знаят по какъв начин да овладеят коронавирус пандемията, да овладеят растежа на цените, да компенсират приходите на хората, да имат успокоение, да знаят, че има страна, която стои зад тях, която в тези сложни моменти ги поддържа с всичко, което е допустимо. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто упражни правото си на избор.
https://www.facebook.com/bstv.bg/videos/387734339605046
" Промяна, която да ни даде сигурност, непоклатимост и предвидимост. Броенето на контролните разписки е гаранция, че машинното гласоподаване е положителното, че то няма да бъде манипулирано, че вотът ще бъде същински, за това подкрепихме контролното преброяване на разписките ", сподели още Нинова.

" Оптимисти сме за 47-то Народно заседание, тъй като в тези тежки моменти е извънредно значимо да има устойчиво болшинство, да има работещ парламент, да има постоянен кабинет. Предстои ни най-сериозното политическо решение - това е приемането на бюджета за 2022 година Длъжни сме да съставим болшинство, което да одобри един обществен бюджет, който да стабилизира стопанската система, който да помогне за преодоляване на коронавирус рецесията, тъй че би трябвало да тръгнем уверени и с готовност да създадем такова болшинство. Ако не успеем ни чакат сложни месеци, тъй като тези най-важни решения не могат да бъдат взети от длъжностен кабинет. Ние имаме съответни политики и оферти и всичко това може да стане единствено с решение на Народното събрание ", изясни водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР