Гласувах за промяна и за нова скорост в развитието на

...
Гласувах за промяна и за нова скорост в развитието на
Коментари Харесай

Ген. Кольо Милев: Гласувах за промяна и нова скорост в развитието на Сливен

„ Гласувах за смяна и за нова скорост в развиването на Сливен, която да изведе общината измежду водещите регионални центрове в страната ”.
" Гласувах за икономическо, само че и за обществено възобновление на Сливен, за опцията всички значими решения още веднъж да се вземат със единодушието на жителите. Гласувах за Сливен, който младежите не напущат “. Това сподели през днешния ден претендентът за кмет на коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ ген. Кольо Милев, който упражни правото си на глас в Професионалната гимназия по стопанска система „ проф. доктор Димитър Табаков “ в ж.к. „ Сини камъни “.

Милев уточни, че е дал своя вот и за по-подготвен и зает към проблемите на града и обитаемоте места Общински съвет. „ Дадох своя глас за завръщане към правилата на обществената община и за ръководство, което не дели хората, не работи единствено под цивилен напън, а работи еднообразно за всички “, сподели Милев. По думите на претендента за кмет смяната на статуквото е предстояща в цялата страна и тя ще тръгне от общините и от днешния локален вот
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР