„Гласувах за Пловдив. Такъв, какъвто трябва да бъде. Такъв, какъвто

...
„Гласувах за Пловдив. Такъв, какъвто трябва да бъде. Такъв, какъвто
Коментари Харесай

Цацаров гласува и разкри какви нарушения има в изборния ден

„ Гласувах за Пловдив. Такъв, какъвто би трябвало да бъде. Такъв, какъвто го знам от времето, когато бях дете и подобен, какъвто желая да бъде.

Този град има голям капацитет и има жители, които заслужават да живеят в положително “, сподели той.

Главният прокурор разяснява и какви са нарушаванията досега в изборния ден: „ Нарушенията-95 досъдебни производства, 17 бързи, 23 лица са привлечени като обвинени, заяви Канал 3.

Преписките по инспекции са 1317. Ако съпоставим резултатите със седмица по-рано се оказва, че са нарастнали с 38. Обвиняемите тогава бяха 10, в този момент са повече “, сподели Цацаров.Той разяснява и новината, че е арестуван някогашният кмет на Гърмен Ахмед Башев: „ Задържан е за 24-часа. Органите на Министерство на вътрешните работи го задържаха в съмнения за пазаруване на гласове “.

„ Не мисля, че има нови схеми за пазаруване на гласове, има всевъзможни форми на пазаруване на гласове. Нарушения има на всички места, само че множеството от тях са в компетентността на ЦИК “, разясни Цацаров.

Главният прокурор бе запитан дали е правилно, че е задържан дядото на дребния Стефан от Кардам, който умря и чиито сестри бяха в сериозно положение: „ В Кардам се работи по всички вероятни хипотези. Когато има какво да кажат сътрудниците от локалната прокуратура те ще го кажат. Има съществена версия и по нея се работи, само че не приказваме за умишлени дейности “.

„ Не се тормозя, че президентът не е подписал указа за назначението на Иван Гешев. Все отново никой не е очаквал той да вземе решение в дребното време сред двата тура. Не виждам мотив за терзание, президентът ще направи каквото би трябвало. Все отново цялостният стенографски протокол от съвещанието, на което избраха Гешев, бе оповестен в четвъртък. На президента му е належащо време, с цел да се запознае с него “, безапелационен бе Цацаров, чийто пост скоро би трябвало да бъде ангажиран от Иван Гешев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР