Гласовият ангажимент на Силиконовата долина за онлайн сътрудничество е в

...
Гласовият ангажимент на Силиконовата долина за онлайн сътрудничество е в
Коментари Харесай

Колко „отворен“ е всъщност генеративният AI? Не много

Гласовият ангажимент на Силиконовата котловина за онлайн съдействие е в несъгласие с оградените градини на най-големите компании. Софтуерът с отворен код, термин, основан през 1998 година, остава известна концепция. Компаниите за изкуствен интелект са последните, които проповядват изгодите от него. Не се заблуждавайте: софтуерният бранш в никакъв случай няма да прегърне същинската неприкритост.

Отвореният код беше придвижване, ръководено от програмисти, което поддържаше даването на изходния код на обществеността за модифициране, създаване и възстановяване. Достъпността и прозрачността подкрепят научните пробиви. Безплатната компютърна операционна система Linux е водещият артикул. Но отвореността стоеше зад развиването на самия интернет.

ИИ сътвори нова борба сред отворените и частните технологии. През март Илон Мъск съди основателя на ChatGPT OpenAI, потвърждавайки, че това, на което е дарил като организация с отворен код (оттук и името), се е трансформирало във „ де факто дъщерно сдружение съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР