Гласовитата ромка Роксана сподели в кратко видео, че е претърпяла

...
Гласовитата ромка Роксана сподели в кратко видео, че е претърпяла
Коментари Харесай

Роксана понесе изключително тежък удар

Гласовитата ромка Роксана показа в малко видео, че е претърпяла интервенция на гласните струни. Във видеото тя споделя, шептейки, ч есе е наложило да прибегне до операцията поради киста, която й създавала проблеми отдавна. Операцията се случила дни, откакто потегли мълвата, че е била видяна в болница, тъй като е бременна.

 

Според някои изказвания пък тя била посетила лечебното заведение, защото била пребита от новия си другар. В последна сметка истината се оказа доста по-различна и не по-малко тревожна.

Роксана разкрива, че се е наложило да се подложи на интервенция на гласните струни, защото кистата, която имала от две години, се възпалила и трябвало да бъде отстранена. Възстановяването й към този момент върви добре, само че певицата признава, че претърпява прочувствено всичко и ще се успокои едвам, откакто чуе гласа си подобен, какъвто е бил преди интервенцията.

 

Вярва, че всичко ще е наред, тъй като музиката е нейният живот и не може да си намерения да не пее. Роксана признава, че трябвало да махне кистата доста по-рано и забавила много интервенцията.

 

Колежката й Джена й даде кураж, че всичко ще бъде наред и я окуражи да се държи и да си почива. Припомняме, че самата тя също се подложи на интервенция на гласните струни преди години.

 

Медикът, направил интервенцията на Роксана твърди, че след 3-4 месеца, тя още веднъж ще е в предходната си форма, само че се постанова краткотрайно да замрази участията си. Това е значителен удар за Роксана, защото има най-малко 10 уговорката месечно, а хонорарът й е над 4000 лв..

 

Колеги на Роксана обаче показаха подозрения, че ще успее да се възвърне за толкова къс интервал от време и допълват, че на доста артисти им лишава най-малко по година. Освен това Роксана е известна с това, че пее единствено онлайн, освен това най-малко по 2 часа, което изтощава мощно гласа й.

 

Броени дни преди да влезе в болница, тя показа новата си ария – „ Ах, Марине, Марине “, която за малко се трансформира в същински шлагер и е гледана над 4.5 млн. пъти в You Tube.

Инфо: Уикенд 

 

Тагове: Роксана певица киста на гласните струни операция
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР