Гласовитата певица Нелина стана част от събитието и с песните

...
Гласовитата певица Нелина стана част от събитието и с песните
Коментари Харесай

Нелина пя за децата на Стрелча

Гласовитата певица Нелина стана част от събитието и с песните си съумя да накара всички да се забавляват от сърце. Президентът Георги Първанов също не устоя на порива и се хвана на дълго и кръшно хоро.

" Моите другари Дони и Стайно Чачови ме предложения на събитието. Миналата година имаха сходно, само че тогава звезди рисуваха, до момента в който тази звезди пеят и танцуват за децата в неравностойно състояние в Стрелча. Бяхме доста сътрудници - квартет " Славей ", Бинка Добрева, Анна-Мария, Кристина Димитрова, Светослав Стойчев и Ивайло Маринов. Имаше доста всемирски персони, бизнесдами и заможни фамилии, които посредством закупуването на куверта подкрепят децата. Тези, които не участваха, подкрепиха децата, като са превели суми по банковата сметка на събитието ", споделя пред БЛИЦ Нелина.

И добавя: " Имаше и търг за картини, които са рисувани от самите деца. Най-скъпата картина се продаде за 1000 лева Тази година събитието събира четири пъти по-голяма сума спрямо предходната. Специален посетител на събитието беше и президентът Георги Първанов. Всички желаеха да изпея " Брала мома къпини " и виждам и президента стана да танцува. След това пристигна при мен да ме пита дали помня, че съм пяла за него преди доста години ".

" За мен и брачна половинка ми, Коледните чудеса започнаха! Всеки участник в благотворителното събитие “Звезди пеят и танцуват за децата на Стрелча” е същинско знамение! Гостите ни и всички, които ни поддържаха, отделяйки време и средства ни помогнаха да съберем над 10 000 лева Очакваме още приходи, с цел да обявим сумата, която ще бъде разпределена сред деца сираци и полусираци от община Стрелча. Вълнувам се и диря думи, с които да изразя благодарността си! Коледният концерт, с който ще зарадваме децата на Стрелча ще се състои на 20-и декември! Нямам самообладание да видя грейналите им усмивки! Благодаря ви от цялото си сърце ", написа в персоналния си профил красивата Дони Чачова.

Нелина поздравила домакинята на събитието Дони Чачова с обичаната й ария " Донеле, мъри хубава ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР