Гласоподавателите в Съединените щати все повече подкрепят политиките, насочени към

...
Гласоподавателите в Съединените щати все повече подкрепят политиките, насочени към
Коментари Харесай

Гласоподавателите в САЩ искат повече гранични патрулни агенти, по-малко разрешени лица, търсещи убежище: анкета

Гласоподавателите в Съединените щати от ден на ден поддържат политиките, ориентирани към справяне с продължаващата рецесия с незаконната имиграция на границата.

Асошиейтед прес, в партньорство с Националния център за проучване на публичното мнение към Чикагския университет, интервюира гласоподавателите в Съединени американски щати по отношение на основни политически оферти за ограничение на противозаконното прекосяване на границата.

Увеличаването на броя на граничните патрули беше най-популярното предложение за политика. Приблизително 79% от републиканците, 54% от демократите и 56% от самостоятелните декларират, че поддържат, съгласно изследването.

 Имигрантите са снимани в център за обработка на гранични патрули на Съединени американски щати откакто пресякоха границата сред Съединени американски щати и Мексико в Люквил, Аризона. (Джон Мур/Гети изображения)

Приблизително 53% от интервюираните споделиха, че биха желали да „ понижат броя на имигрантите, на които е позволено да търсят леговище в Съединените щат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР