Гласът ѝ буди респект. Тя винаги е изправена, категорична, красива.

...
Гласът ѝ буди респект. Тя винаги е изправена, категорична, красива.
Коментари Харесай

Цветана Манева: Да не гледаме назад, това може да ни препъне

Гласът ѝ буди почит. Тя постоянно е изправена, безапелационна, красива. Тя е Цветана Манева. Голямата българска актриса даде изявление за предаването „ Тази събота и неделя “ по bTV.

Цветана Манева не обича да се гледа „ в профил “, както признава самата тя. Това, което е вътре, е в действителност значимо, а нещата, които се виждат в профил, са единствено фасада.

Почитателите на актрисата могат да научат повече за нея от биографичната книга на Георги Тошев и Яна Борисова „ Тя, Цветана Манева “.

„ Това беше най-голямото ми неспокойствие – отношението на сътрудниците ми “, сподели актрисата. „ За това не се бях замисляла. За личния си смисъл на съществувание, да, само че не и за цената на себестойността ми в никакъв случай не бях. “

Снимка: Личен списък

В книгата има доста истории за Цветана Манева, разказани от нейното семейство, сътрудници и другари. Тя призна, че всичко в книгата я е изненадало. За пръв път актрисата се е видяла през очите на другите и в действителност се е развълнувала.

„ Толкова доста възприятие, толкоз страст и толкоз влияние, което имам върху близките и това ме задължава като човек “, разяснява още тя.

Актрисата не обича да се връща обратно, тъй като е безсмислено. „ Това, което е минало, няма да се повтори във типа, в който се е случвало “, сподели тя и изясни, че от предишното може единствено да извадим поучения от грешките си, само че прекомерното гледане обратно може да ни препъне.

„ Виждам вярата в младежите, друго потомство “, сподели Цветана Манева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР