Гласът на Капитал e , в който журналистите разказват интересна

...
Гласът на Капитал e , в който журналистите разказват интересна
Коментари Харесай

Бурята в държавата - какво се знае до момента

" Гласът на " Капитал " e, в който публицистите описват забавна история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор и в който търсят отзиви от специалисти от света на политиката, стопанската система или бизнеса за значимите въпроси на нашето време.

След наситения от разнообразни събития май месец (политически, престъпни, драматични) всички си задаваме елементарния въпрос " какво се случва ". Чудим се дали трусовете на няколкото фронта имат общо, кой каква полза има от избрани дейности, какво следва за държавното управление, основния прокурор, някогашния министър председател Бойко Борисов, какво значат записите, пуснати от депутата Радостин Василев.

В този епизод на подкаста " Гласът на Капитал " обясняваме тази все по-объркваща нишка, като погледнем от малко по-високо и отговорим на главните въпроси, доколкото това е допустимо към края на тази седмица. Гост е основният редактор на " Капитал " Алексей Лазаров .

Ще чуете:

Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР