Гласът на интуицията често е тих. Той говори от душата,

...
Гласът на интуицията често е тих. Той говори от душата,
Коментари Харесай

Развийте интуицията си в 3 лесни стъпки

Гласът на интуицията постоянно е спокоен. Той приказва от душата, от сърцето, от най-дълбоките елементи на нашето по-висше „ аз ” и ни приканва да се вслушаме в него. Интуицията е като мускул – колкото повече я упражнявате и й се доверявате, толкоз по-лесно ще започнете да разпознавате нейните послания и методът й на другарство с вас.

Всеки ден, през главите ни минават голям брой мисли, само че постоянно най-силните от тях са плод на нашето его. Егото е гласът, който се грижи за нашето оцеляване и ни оказва помощ да открием своя път в материалния свят. Той разчита изключително на нашите сетива – зрение, слух, усещане, усет.

Интуицията ни обаче, действа на подсъзнателно равнище. Нейният глас е спокоен – по-скоро усещаме, в сравнение с чуваме  посланията й. Колкото по-добре познаваме себе си, толкоз по-лесно ни е да получим и да се потопим в тези послания. Постигайки естетика с интуицията си, ние ще можем по-добре да разбираме обстановките, в които попадаме, близките, а и самите себе си. При потребност, гласът на интуицията може да ни насочи към нашето предопределение.

Чувайки този глас, ние се усещаме спокойни, обичани и сигурни – сякаш той отключва някакво надълбоко прикрито вътрешно знание. Ето и няколко лесни стъпки, които ще ви оказват помощ да постигнете естетика с интуицията си.

1. Медитация

Когато стоите тихи и неподвижни, ще ви бъде най-лесно да се докоснете до интуитивната си същина. Едва щом накараме гласът на егото да замлъкне, можем да чуем този на интуицията.

2. Творчески труд

Също като медитацията, изключително ефикасен метод за другарство с интуицията е изобретателният труд, изключително в случай че се занимавате с нещо прелестно. Когато изпитваме благополучие и се слеем с мига, душата ни става по-силна и по-лесно възприема посланията на интуицията.

3. Водене на дневник

Когато се потопите в сърцето и душата си, стартирате да откривате послания, да виждате трендове и да разбирате нови неща за себе си. Чрез този развой, ще опознаете по-добре гласовете на егото и интуицията си. Освен това, записвайки сънищата си, можете да разкриете някои от надълбоко защитаваните секрети на своето подсъзнание.

Практиката е най-хубавият метод да опознаете и развиете гласа на своята вътрешен глас. Колкото повече му се доверявате, вярвате в него и го търсите, толкоз по-силен ще става той.

Танааз Чуб, подсъзнателен астролог и основател на Forever Conscious, за IHeartIntelligence.com

Инфо: Списание Мениджър

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР