Гласът на интуицията често е тих. Той говори от душата,

...
Гласът на интуицията често е тих. Той говори от душата,
Коментари Харесай

Развийте интуицията си в 3 лесни стъпки

Гласът на интуицията постоянно е спокоен. Той приказва от душата, от сърцето, от най-дълбоките елементи на нашето по-висше „ аз ” и ни приканва да се вслушаме в него. Интуицията е като мускул – колкото повече я упражнявате и й се доверявате, толкоз по-лесно ще започнете да разпознавате нейните послания и методът й на другарство с вас.

Всеки ден, през главите ни минават голям брой мисли, само че постоянно най-силните от тях са плод на нашето его. Егото е гласът, който се грижи за нашето оцеляване и ни оказва помощ да открием своя път в материалния свят. Той разчита изключително на нашите сетива – зрение, слух, усещане, усет.

Интуицията ни обаче, действа на подсъзнателно равнище. Нейният глас е спокоен – по-скоро усещаме, в сравнение с чуваме  посланията й. Колкото по-добре познаваме себе си, толкоз по-лесно ни е да получим и да се потопим в тези послания. Постигайки естетика с интуицията си, ние ще можем по-добре да разбираме обстановките, в които попадаме, близките, а и самите себе си. При потребност, гласът на интуицията може да ни насочи към нашето предопределение.

Чувайки този глас, ние се усещаме спокойни, обичани и сигурни – сякаш той отключва някакво надълбоко прикрито вътрешно знание. Ето и няколко лесни стъпки, които ще ви оказват помощ да постигнете естетика с интуицията си.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР