„Гласът на България“ пусна нови анимирани и музикални Viber стикери,

...
„Гласът на България“ пусна нови анимирани и музикални Viber стикери,
Коментари Харесай

"Гласът на България“ с нови звездни стикери

„ Гласът на България “ пусна нови анимирани и музикални Viber стикери, основани особено за почитателите на най-гледаното музикално шоу у нас. Тази година те са с напълно нова неонова визия.

Почитателите на риалити формата могат да изтеглят стикерите, въодушевени от звездния треньорски състав – Иван Лечев, Михаела Филева, Камелия и Графа, водещите Pavell & Venci Venc’ и Елина Марковска, рубриката „ Пей сърце “ по радио N-JOY, както и най-знаковите детайли в шоуто – блок бутон и горещият стол.

Най-гледаното шоу в българския ефир е и единственото музикално предаване с анимирани стикери и своя общественост в приложението. В нея всекидневно може да следите най-интересното от епизодите, изявленията с участници и треньори и специфичните извънредни бекстейдж видеа от рубриката „ Гласът зад кадър “, споделени от новия V-Reporter Елина.

Най-големите почитатели на „ Гласът на България “ ще могат да завоюват и двойни билети за концертите на шоуто през май и юни, като отговорят вярно на 5 тест въпроса и покажат какъв брой добре познават треньорите в чат бота на Гласът в приложението.

Следете " Гласът на България " и във Viber и блеснете звездно с новите мега яки стикери!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР