"Глас народен" предложи една програма от десет точки. Тя, както

...
"Глас народен" предложи една програма от десет точки. Тя, както
Коментари Харесай

Маджистрели: ЕП трябва да има законодателна инициатива

"Глас национален " предложи една стратегия от 10 точки. Тя, както и стратегиите на останалите партии, не е допустима без промяна в Екологичен потенциал. Той няма право на законодателна самодейност. Всеки евродепутат има право единствено да трансформира и добавя законодателните начинания от Европейска комисия. Така се губи връзката, единствената, определена от народа институция в Европейски Съюз, не може да следва неговата воля. Това съобщи в студиото на ФАКТИ лидерът в листата на "Глас национален " за евродепутат Венета Маджистрели.

"Пакетът "Мобилност " беше една напълно лобистка самодейност. Това не е толкоз транспортен пакет, а по-скоро визира конкурентноспособността. Ние изрично се обявихме срещу. Той нарушава българската конкурентноспособност ", сподели Маджистрели.

"Подкрепям концепцията за обща защита, не за физическа обща европейска войска. Това би коствало милиарди, а кои са най-големите промишлености - Германия и Франция, парите ще отидат още веднъж там. Друг път е обща европейска позиция в НАТО ", сподели тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР