Гладът е по-силен от страха. Това казва проститутка от София,

Гладът е по-силен от страха. Това казва проститутка от София, ...

Ето как българин разбра, че съпругата му проституира.

Гладът е по-силен от страха. Това казва проститутка от София, която се съгласи да разкаже историята си и най-вече как е оцеляла по време на епидемията от коронавирус. Нейният занаят е един от най-потърпевшите, защото се налага близък контакт с клиента, а работата не позволява една от най-важните мерки - дистанция от метър и половина - два.

Любителите на платената любов намалели още в началото на годината, когато в Европа се заговори за новия вирус. В началото на извънредното положение в България жриците спрели работа и прекарвали времето у дома. Затворените бардаци сринали бизнеса с женска плът. Липсата на туристи, неработещите хотели и заведения оставили хиляди проститутки без препитание. В трудната ситуация жриците разчитат само на редовни клиенти.

Голяма част от тях издържат семейства, а вкъщи ги чакат деца. От страх да не заразят близките си намалили клиентите си до 10-ина на ден. Компаньонките, които обслужват на адрес, излизат по-скъпи, но и рискът е по-голям. За час се плащат 150 лв., но цената може да се свали на място. Те винаги са придружавани от сводници, които чакат в колата пред жилището, за да получат парите в аванс.

Липсата на средства и натрупаните сметки обаче изкарват жрицата отново на първа линия на нежния фронт. Момичето разказва, че една сутрин в началото на април не е имало дори пари за хляб, с който да нахрани сина си. Тогава предложила на своя приятелка да наемат апартамент в София, за да приемат клиентите си там. Наели малко жилище в краен квартал и потърсили редовните си клиенти.

"На някои звъняхме, на други писахме есемеси. Трябваше да им съобщим, че вече работим и имаме терен", казва жрицата. Допълва, че са я търсили за посещение на адрес и мъже, поставени под карантина. Отказала от страх въпреки изкушението от големите суми. Липсата на клиенти принудила жриците да намалят наполовина цените. Стандартният секс паднал до 60 лв. Въпреки кризата и страха 28-годишната жена обслужвала около 10-ина мъже.

"Обикновено са млади момчета, наскоро минали под венчилото. Някои са бизнесмени, други обикновени работници. Но всички те си запазват час, когато са обедна почивка", разказа жената.

Споделя, че заради кризата сайтовете, в които се предлагат сексуални услуги, са пълни с млади момичета. "Обикновено са студентки, чиито родители са останали без работа и не могат да им изпращат пари. Чувала съм, че се рекламират и в инстаграм. Там обаче е опасно, дебнат всякакви фетишисти“, споделя 28-годишната жена.

Преди пандемията от коронавируса обслужвала основно чужденци. След затварянето на границите и хотелите клиентите почти изчезнали. Споделя, че знае добре английски, турски и немски. Туристите били най-често от Великобритания и Турция, а ласките стрували 80-100 евро в зависимост от желанията им.

Добре разработена схема между таксиметровите шофьори и проститутките продължава да действа в столицата, твърди тя. Момичетата имали уговорка с няколко столични шофьори да им намират чужденци, като в замяна им давали процент от заработените пари. Таксиджиите търсели мераклиите около летище "София" или в центъра на столицата. Обикновено това били групи от млади англичани, дошли в София, за да пият евтин алкохол и да се забавляват.

Качвайки ги в колата, бакшишите раздавали визитните си картички на бъдещите клиенти. Когато се обадели, ги откарвал в покоите на жриците. Бакшишът изчаквал да приключат сеанса и прибирал обратно доволния турист. От схемата се печелело добре. Таксиметровият шофьор прибирал по 50 лева за клиент, а преди кризата чуждестранните любители на платени ласки достигали до 7-8 човека на ден.

"Често съм обирала чужденци, когато са идвали пияни при мен“, разказа жената. Преди да започне да изпълнява служебните си ангажименти, сипвала по чаша твърд алкохол. Понякога пускала приспивателно в чашата на мъжа.

"Бързо се напиват и заспиват от хапчето. В комбинация с алкохол действа още по-силно. Тръгвала съм си от хотелска стая с 1000-2000 лв., без да съм правила нищо", сподели компаньонката.

"Избягвам да приемам българи, те често ме бият, заплашват и дори изнасилват. Случвало се и да не си плащат за по-извратените услуги", оплаква се тя.

Едва 14-годишна е изнасилена от по-възрастен мъж, който живеел близо до тях. По-късно се влюбва в насилника си и заминават заедно за Германия. Той работел като общ работник по строежи, но не за дълго. Парите не стигали, вноските за наема се трупали, сметките също. Тогава той я принудил да предлага тялото си.

В началото водил по 2-3 свои познати или работници от строежа, като ги таксувал по 50 евро. Справяла се добре и изкарвала добри пари, а клиентите се връщали отново. Сводникът пропилявал всичко в игрални зали и за алкохол.

Редовните скандали, побои и обиди от мъжа, когото издържала, накарали младата жена да си събере багажа и да се върне в България. В началото работила като сервитьорка в различни заведения в София, където се запознала с младо и симпатично момче. Скоро сключили брак, а след няколко месеца се появил и синът им. Липсата на пари я накарала да практикува отново най-древната професия.

Излъгала мъжа си, че работи като крупие в игрална зала, и поемала само нощни смени, за да може да гледа детето, пише "България Днес". Всъщност работела като сервитьорка в столичен стриптийз клуб, а след това и преспивала с клиенти за пари. Случвало се, когато я повикат на адрес, да я изнасилят и пребият и дори оберат. След последното си посещение до адрес си тръгнала с избит зъб. От страх не е подавала сигнал в полицията. Оттогава отказвала посещения по домовете.

Големите суми, с които се прибирала вкъщи, започнали да правят впечатление на мъжа й. За една нощ изкарвала около 300-400 лв. След поредната тлъста пачка, мъжът й я проследил и видял, че влиза в стриптийз бар. Последвал я, поръчал си уиски, а след минути видял жена си да излиза по бельо от тъмната стаичка с непознат.

Така разбрал, че жена му печели пари като проститутка. След дълга раздяла в момента отново живеят заедно. Надява се проституцията в България да не се легализира, защото много от момичетата не искат близките им да знаят с какво се занимават. "Синът ми е ученик. Не искам приятелите да му се присмиват заради мен", тъжно заключава тя.

Източник: varna24.bg