Гладът е неизбежен“ в Северна Газа, където никоя хуманитарна група

...
Гладът е неизбежен“ в Северна Газа, където никоя хуманитарна група
Коментари Харесай

На живо: Гладът в Газа е „неизбежен“, предупреждава агенция на ООН

Гладът е „ неминуем “ в Северна Газа, където никоя филантропична група не е съумяла да даде помощ от 23 януари, предизвести Световната продоволствена стратегия във вторник, до момента в който Израел води война против палестинската въоръжена формация Хамас. С ужасяваща филантропична изключителна обстановка, която се разпростира в Ивицата Газа и главната филантропична организация на Организация на обединените нации там се бори да се оправи, други органи приканиха за помощ за постигане до хиляди палестинци в обезверена потребност. Прочетете нашия блог онлайн за всички най-нови събития по отношение на войната Израел-Хамас.

Резюме:

Най-малко 576 000 души в линията Газа – една четвърт от популацията – са на една крачка от глада, сподели почитан чиновник на Организация на обединените нации за помощ пред Съвета за сигурност във вторник, предизвестие, че всеобщият апетит може да бъде " съвсем неминуем " без деяние.

Израел и Хамас във вторник понижиха възможностите за непосреден пробив в договарянията за преустановяване на огъня в Газа,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР