Гийермо Ригондо (17-0, 11 КО) е готов да шокира критиците

...
Гийермо Ригондо (17-0, 11 КО) е готов да шокира критиците
Коментари Харесай

Ригондо: Аз не съм посредствен като другите опоненти на Ломаченко


Гийермо Ригондо (17-0, 11 КО) е подготвен да шокира критиците на 9-ти декември, когато излезе на кръга против първенеца на WBO в категория супер перо Васил Ломаченко (9-1, 7 КО).

Битката ще се организира в Ню Йорк в театъра на Медисън Скуеър Гардън. Ригондо, който държи купата на WBA в категория супер петел (55,3 кг), ще би трябвало да се придвижи с цели две категории нагоре, с цел да оспорва купата на Ломаченко (58,9 кг).

И двамата бокьори се смятат като едни от най-хубавите в своите категории. Всеки един от тях господства аматьорските редици и има два олимпийски златни медала.

Ломаченко е огромния любимец за победа в тази борба, само че Ригондо не е впечатлен от равнището на съперника си или от физическите му преимущества.

"Той (Ломаченко) се е бил с много посредствени боксьори спрямо кого аз съм се срещал, а що се отнася до неговия растеж, съвсем всички мои съперници са били по-високи от мен. Ако някой се чуди за какво се качвам две категории нагоре, никой не желае да се бие с мен в цели три категории (петел, супер петел, перо) ", съобщи Ригондо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР