Гислейн Максуел пледира невинна пред съд в Ню Йорк по

...
Гислейн Максуел пледира невинна пред съд в Ню Йорк по
Коментари Харесай

Гислейн Максуел остана в ареста

Гислейн Максуел пледира почтена пред съд в Ню Йорк по обвинявания в секс трафик на малолетни с колегата си Джефри Епстийн, който се самоуби 2019 година Съдията отхвърли да пусне Максуел под гаранция, осведоми Агенция Франс Прес.

58-годишната отхвърля обвиняванията, свързани с осъществени закононарушения от страна на Епстийн, който се самоуби в ареста, до момента в който чакаше правосъден развой предишното лято.
 Фокс нюз се извини за унищожаване на Тръмп от фотография с Епстийн и Максуел
Фокс нюз се извини за унищожаване на Тръмп от фотография с Епстийн и Максуел

Съжаляваме за грешката

" Невинна, ваша чест ", отговори Максуел, която не сподели страсти по време на траялото повече от 2 часа правосъдно съвещание, на което една от жертвите я назова " полов див звяр ".

Максуел се яви пред федерален съд в Манхатън посредством видеовръзка от дребна бяла стая в център за задържане в Бруклин.

Прокуратурата упреква Максуел, щерка на някогашния медиен магнат Робърт Максуел, в подкрепяне на Епстийн в осъществяване на полови закононарушения над малолетни. Престъпленията са осъществени сред 1994 и 1997 година и са свързани с три дами . Една от жертвите е единствено на 14 година, съгласно обвинителния акт.

Максуел се сприятелявала с девойките и след това ги убеждавала да вършат нудистки масаж на Епстийн, което достигало до полов акт. Срещу нея са повдигнати четири обвинявания, свързани със секс трафик. Други две обвинявания са повдигнати за лъжесвидетелстване, свързани със случай от 2016 година
 Принц Андрю под напън след ареста на Гислейн Максуел
Принц Андрю под напън след ареста на Гислейн Максуел

Максуел беше задържана през вчерашния ден сутринта в дребен град

Тя може да бъде наказана на до 35 година затвор, в случай че бъде приета за отговорна.

Процесът против Максуел ще стартира на 12 юли 2021 година

Съдията не удовлетвори настояването на отбраната да бъде пусната под гаранция, защото има огромен риск да се укрие. Съдията разясни, че подсъдимата има американски, английски и френски паспорт, а също по този начин има връзки с богати и интернационалните обществени кръгове.
 ФБР арестува Гислейн Максуел - дългогодишната другарка на Джефри Епстийн Обновена
ФБР арестува Гислейн Максуел - дългогодишната другарка на Джефри Епстийн

Арестът е осъществен дни преди да се навърши една година от задържането на Епстийн
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР