Гинка Василева е болна от рак. Родена в Тутракан, от

...
Гинка Василева е болна от рак. Родена в Тутракан, от
Коментари Харесай

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Жена се бори с рак, за да остане до сина си

Гинка Василева е болна от рак. Родена в Тутракан, от години живее в София. През март предходната година й откриват рак на шийката на матката. Последват интервенции и химиотерапии.

През май предходната година Гинка губи брачна половинка си Никола от затруднения след COVID-19. Остава сама с 11- годишния им наследник Никола и заболяването си. Предстои й химиотерапия в Турция, за което са й нужни средства.

„ Гинка е моя дългогодишна другарка, познаваме се от десетина години. Миналата година март месец тя се сблъска с диагнозата рак на шийката на матката. Последва интервенция, химио и личетерапия, което пък повреди бъбреците й. Към днешна дата фамилията на Гинка оказва помощ с развъждането на сина й, до момента в който тя е в София и се бори с заболяването. Българските лекари не дават очаквания за изцеление. Разговаряли сме обаче с турска клиника, които споделят, че има вяра за нея. Гинка обаче няма финансовата опция да се оправи сама”, споделя нейната другарка Петя Колева.

Създадена е група във „ Фейсбук”, където се набират средства. Всички искащи да оказват помощ могат да го създадат на страницата или непосредствено по разкритата банкова сметка.

BIC: STSABGSF

IBAN BG77STSA93000028718173

Титуляр: Гинка Колева Василева

Можете и на PayPal

[email protected]
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР