Гинка Николова, майка на един от задържаните за участие в

...
Гинка Николова, майка на един от задържаните за участие в
Коментари Харесай

Как пилеят пари жените на ало измамниците

Гинка Николова, майка на един от арестуваните за присъединяване в група за " ало " измамници във Ветово, твърди, че синът ѝ Пламен Николов Атанасов, прочут с прякора Малкия Роджер, е арестуван по простъпка. Според нея той въобще не е взел участие в сходни схеми.

„ Синът ми изтърпява 4-годишна условна присъда. Беше се пробвал да направи една машинация. И го задържаха. Остана му един месец да свърши условната присъда и го арестуваха. Ние сме оскъдно семейство, работим във компания за тоалетни такъми с татко му. Ние го устояваме. За брат му е различен въпрос, той си излежа всички санкции. А в този момент полицията няма никакви доказателства. Пламен познава всички арестувани, само че не е другар с тях. Акцията беше на инцидентен принцип, скалъпиха обвинявания на сина ми”, твърди Николова, свързала се с Trafficnews.

Другият ѝ наследник Васко, прочут като Големия Роджер, обаче се счита за най-хубавия въртач при влизането в женски функции, настояват криминалисти. Майка му обаче упорства,че и той от дълго време не практикува тази специалност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР