Гинка може да дръпне шалтера на Борисов, не просто, защото

...
Гинка може да дръпне шалтера на Борисов, не просто, защото
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Гинка може да дръпне шалтера на Борисов

Гинка може да дръпне шалтера на Борисов, не просто, тъй като на следващия ден доставя тока на Министерски съвет, а тъй като държавни управления постоянно падат поради цената на тока. Обществото и нас ни интересува КОЙ наднича зад Гинка и какво ще направи той, а не какво ни споделя една сложена жена от тв приемника, сподели пред бТВ Димитър Делчев, ръководител на „ Движение България на жителите “.

Сделката е частна единствено официално, защото ЧЕЗ на процедура е притежавана и ръководена от чешката страна. Липсата на изясненост за крайния притежател на стратегически бизнеси в България се трансформира в рискова за националната сигурност наклонност – Общинска банка я купи офшорен фонд, Пирин и Витоша се ръководят от незает кипърец, а в този момент Гинка от Пазарджик получава бизнеса на ЧЕЗ с неизяснени средства. Подобни подмолни покупко-продажби най-после ще платим всички ние през цената на тока, която новият притежател ще изиска да се вдигне още тази година, с цел да си върне парите от схемата. Проблемът визира всички българи и е неуместно държавното управление да се скрие зад обяснението, че няма механизъм за влияние, безапелационен е Делчев.

ДАНС, КЕВР, Комисия за защита на конкуренцията и Национална агенция за приходите следва да си свършат работата, само че не на хартия, а чешкият дипломат да изясни КОЙ стои в основата на тази договорка, сподели Делчев.

Попитан за дясното политическо пространство Делчев съобщи, че се чертаят изкуствени разграничителни линии под диктовката на ГЕРБ. Няма десен и по-десен, единствената алена линия е желаеме ли да продължава този корупционен модел на ръководство на страната и общините или ще му се противопоставим.

Реформаторският блок има решение, че е съпротива на това ръководство. В Република България има обаче, хора, които работят за доближаване с ГЕРБ, каквито има и в ДСБ и в Да България, сподели Делчев. Той беше безапелационен, че ДБГ, като най-голямата партия в Блока, работи в посока на създаване на мощно демократично обединяване, което да се опълчи на пълзящата тирания, налагана от ГЕРБ.

Вместо да търси да се прилепи към ГЕРБ или Българска социалистическа партия, демократичната общественост би трябвало да наложи личен дневен ред. Това може да стане само, в случай че е единна и следва своите цели за развиване на стопанската система, образованието, правораздаването и банкрутиралата система за сигурност. Това желаят хората в страната, с които се срещам всеки ден, добави ръководителят на ДБГ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР