Гинка Колева и Георги Георгиев са брат и сестра, които

...
Гинка Колева и Георги Георгиев са брат и сестра, които
Коментари Харесай

Проговориха братът и сестрата, които са на балотаж в старозагорско село ВИДЕО

Гинка Колева и Георги Георгиев са брат и сестра, които отиват на балотаж в старозагорското село Могила. На първи тур те съумяват да съберат еднакъв брой гласове - по 152. Гинка е досегашният кмет, а брат й се кандидатира за повторно.

Такава борба за кметското кресло не е имало в новата история на България


„ Ако бъда определен ще работя дружно със сестра си. С нея нямаме кавги. Нашите близки са раздвоени кого да поддържат. Заради това вероятно се дължи и нашият еднакъв резултат”, сподели Георги Георгиев.

„ Случи се по този начин, че от доста претенденти в нашето село, внезапно останахме единствено аз и моят брат. Хората ни познават, живеем и работим в Могила. Ние сме всеотдайни и даваме всичко от себе си, с цел да създадем нещо. Винаги сме взели участие в публичния живот на нашето село. Моят брат ми е помагал доста. Надявам се хората да излязат и да гласоподават разумно”, добави Гинка Колева.

„ Може би ще бъде тежко на гласоподавателите да решат за кого да гласоподават. И двамата са публични персони. Георги постоянно е помагал на всеки, който се обърне към него.

Сестра му се е отзовавала за всяко нещо. Не мога да кажа повече нито за единия, нито за другия. Ще бъде доста сложен балотаж”, съобщи секретарят на кметството в Могила Радка Иванова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР