Гинеколог от западния индийски щат Гуджарат бе арестуван след смъртта

...
Гинеколог от западния индийски щат Гуджарат бе арестуван след смъртта
Коментари Харесай

Ужас! Пиян лекар уби родилка и бебенцето й при секцио

Гинеколог от западния индийски щат Гуджарат бе задържан след гибелта на родилка и бебето й. Лекарят направил секцио, до момента в който е бил пийнал, оповестиха от локалната полиция, представени от Би Би Си. Новороденото е издъхнало малко, откакто било извадено на бял свят, а по-късно умряла и майката. От полицията допълниха, че алкохолната проба на гинеколога е позитивна. Разследването е за причиняване на гибел по небрежност.

Д-р П. Дж. Лакхани е доктор с огромен опит и работи в държавната болница " Соновала " от 15 години. В понеделник вечерта той приел бременната Камини Чачи с контракции. Според локални медии, на събралите се пред родилната зала родственици било казано, че бебето е умряло, а майката е с тежък кръвоизлив.

Близките решили да реалокират родилката в частна болница, само че тя умряла по пътя. Полицията била извикана от самия гинеколог, който декларирал пред униформените, че се опасява да не бъде атакуван. Полицаите обаче подушили, че от лекаря мирише на алкохол. При теста с дрегер, тестът се оказала позитивна. Гинекологът остава в ареста.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР