Гимназиите, университетите, както и всички езикови и образователни школи преминават

...
Гимназиите, университетите, както и всички езикови и образователни школи преминават
Коментари Харесай

Гимназиите и университетите ще учат онлайн

Гимназиите, университетите, както и всички езикови и просветителни школи минават на онлайн образование за 14 дни. Новите ограничения ще се ползват от 29 октомври, четвъртък до 12 ноември (също четвъртък). Това гласи нова на министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов.

Строгите ограничения идват след, при който цялата страна светна в алено, а лечебните заведения започнаха да се задъхват от липса на хора.

Театри, кина, концерти и танцови спектакли остават позволени, само че при претовареност на местата до 30%. Ще се организират и всевъзможни служебни мероприятия (конгреси, семинари и т.н.), само че ще могат да участват не повече от 30 души. Забранени са екскурзии и групови визити на туристически обекти.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Предпазните маски към този момент ще бъдат наложителни и навън. П...

Всички спортни събития ще са без аудитория, като се изключи шампионата по тенис Sofia Open 2020, където публиката ще е през две седалки.

, а заведенията за хранене би трябвало да обезпечат отдалеченост от 1,5 м сред клиентите си, като не се позволяват повече от 6 души на маса.

от 1,5 м между тях. Търговски и административни здания остават отворени, само че би трябвало да се позволява по 1 човек на 3 кв. м. в съответния обект.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР