Гимнастичката Вили е първата принцеса, която напусна приказния Дворец на

...
Гимнастичката Вили е първата принцеса, която напусна приказния Дворец на
Коментари Харесай

Вили е първата изгонена от „Мис България 2013”

Гимнастичката Вили е първата принцеса, която напусна приказния Дворец на „ ” и пое назад към дома като нормално момиче. Блондинката, която стана център на свадите в шоуто в продължение на две седмици, събра максимален негативен зрителски избор – 57%, и трябваше да си тръгне. Тя не съумя да се пребори за утвърждението на феновете измежду конкуренцията на Звезделина, Емел и Мелиса, само че напусна шоуто с горделивост, декларирайки, че не съжалява за нищо.

Четирите девойки, които се бореха за оставане в Двореца обичайно получиха самостоятелни задания. Звезделина трябваше да се превъплъти в състезателен кореспондент и да вземе мнения след мача „ Левски ” – „ Локомотив ” (Пловдив). Пищната брюнетка в началото изпита много компликации с сбитите спортисти, само че за огромен шанс на варненката Мартин Камбуров от „ Локомотив ” се спря пред микрофона й, откакто се оказа че са остарели другари.

Емел имаше за задача да води новинарска емисия, Мелиса стана момиче на времето, а изгонената Вили имаше сложната задача да се оправи като политически кореспондент с отразяване на контра митинга в поддръжка на кабинета „ Орешарски ”. Тя даже съумя да се скара с пенсионер, който й съобщи, че е прекомерно зелена и неподготвена за кореспондент.

Освен елиминациите лайф епизодът на „ ” във вторник сподели и един от най-грандиозните кавги досега в Двореца – този сред Боряна и Звезделина. Красавиците си размениха остри реплики, рецензии и даже вулгарни обиди в очите и зад гърбовете. Звезделина съобщи на Боряна: „ Боре, мислех те за по-интелигентно момиче, а ти си като контингента. Елементарна си и падаш ниско ”. Боряна не й остана длъжна и отвърна: „ Поне не дремя с хората, с цел да ми поставят силикони ”. След излизането на Звезди от банята съперничката й добави, че счита варненката за платено момиче, а по-късно показа с останалите, че я е предизвикала и е желала Звезделина да я удари. Откъде обаче потегли всичко и дали няма да се разхвърчат екстеншъни, феновете на TV7 могат да видят в епизода на шоуто довечера от 23 часа, незабавно след мача Лудогорец (Разград) – Партизан (Белград).

Водещият Кирил Ефремов ще води феновете на едно горещо празненство с девойките, които направиха първото си наложително групово седмично излизане отвън Двореца и отидоха на басейн. Ще покаже и какво се случва късно вечер в будоара на принцесите, занимателния пердах с възглавници сред по-младите претендентки и рецензиите от по-старите.

След повече от две седмици затворени зад стените на Двореца всички девойки изпитват все по-осезателно неналичието на мъжко наличие. А това, в композиция с четири хубавици в едно легло може да нажежи атмосферата до алено с феромони.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР