Гимнастичката Цвети Стоянова явно е приела като част от тоталната

...
Гимнастичката Цвети Стоянова явно е приела като част от тоталната
Коментари Харесай

Как Можа Да Го Направи, Те Бяха До Нея В Най-Трудния Момент! Цвети Стоянова Разочарова Най-Близките С Това Решение

Гимнастичката Цвети Стоянова очевидно е приела като част от тоталната смяна в живота си това да скъса дефинитивно с девойките, с които до скоро бе едно семейство. Бившият ни отбор по художествена гимнастика претърпя и почувства доста около драмата със Златното момиче. Но получи прекомерно малко в подмяна!

Още откакто стартира да се възвръща и да връща естествения си темп на живот, Цвети Стоянова изненада неприятно досегашните си най-хубави другари. Гимнастичките са споделяли не един път с огромно оскърбление, че не поддържат никакви връзки с нея. И повода сигурно не е в тях. Те не един път са показали своята любов и безрезервност към нея.

Цвети Стоянова пък бе безапелационна, че в никакъв случай не е обичала художествената гимнастика и не желае повече да има общо с нея. Явно и с девойките, с които покори всички върхове в този спорт. Тя стартира да наваксва с удоволствията в живота, промени и визията си. Май и се взе за освен това от някогашните си съотборнички, улисана в желанието си да бъде мощна, написа blife.bg.

А тяхното самообладание и схващане в един миг се изчерпа… „ Щом е решила да не ни търси и да скъса всевъзможни връзки с нас, нейна си работа “, разясняват Златните девойки, които също към този момент са спрели да търсят контакт с Цвети Стоянова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР