Гимнастичката от националния отбор Невяна Владинова е контузена. Плевенчанката е

...
Гимнастичката от националния отбор Невяна Владинова е контузена. Плевенчанката е
Коментари Харесай

Невяна Владинова с контузия в глезена

Гимнастичката от националния тим Невяна Владинова е контузена. Плевенчанката е с контузия в глезена, която ще ѝ попречи да взе участие на последното контролно съревнование преди формалното начало на сезона. Проверката ще се състои на следващия ден (3 февруари).

В началото на годината Владинова лекуваше травма в коляното. Сега контузията ѝ, която се появи по време на подготвителния лагер във Варна, изисква отмора. Медицинският щаб на отбора прави всичко допустимо гимнастичката да бъде възобновена в най-кратки периоди.

Момичетата от националният тим по художествена гимнастика ще открият сезона след броени дни на Гран При в Москва. Състезанието ще се организира от 17 до 19 февруари. България ще бъде показана от отбор (жени), а в самостоятелната конкуренция ще вземе присъединяване Боряна Калейн. По време на съпътстващия шампионат при дамите ще играе Ерика Зафирова.

На 13 февруари за Москва отпътуват Татяна Воложанина и Анна Келман, които си осигуриха правото да се борят за квота за Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес през октомври.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР