Гимнастичката Катрин Тасева получи отново златния си медал, който продаде

...
Гимнастичката Катрин Тасева получи отново златния си медал, който продаде
Коментари Харесай

Върнаха на Катрин Тасева медала, който тя дари за благотворителност

Гимнастичката Катрин Тасева получи още веднъж златния си орден, който продаде в помощ на футболиста със недоброкачествен израстък на крайници Иван Тодоров. Три месеца след благотворителния търг, в предаването " 120 минути " по bTV анонимният и до през днешния ден покупател върна оценката на шампионката.
Преди няколко месеца Катрин Тасева заяви обществено, че желае да поддържа млад мъж, който събира пари за тежка интервенция в чужбина.
" Знам, че и той е състезател, аз също съм състезател. От чисто колегиална позиция доста се трогнах ", показа " Златното момиче ".
Три месеца по-късно, без да допуска какво я чака, Катрин влезе в студиото с мисълта, че ще опише за идните надпревари, в които ще взе участие. Уж инцидентно, водещият попита за ориста на нейния орден и бухалките, с които завоюва златото.
Минути по-късно оценката още веднъж бе на врата на шампионката. По молба на донора, той остава неизвестен. Но по неговите думи - всеки орден би трябвало да е при първенеца си.
" Има доста спортисти с гений - това още веднъж са негови думи - има доста надарени хора с трофеи, само че Катрин е първенец със сърце ", сподели водещият Светослав Иванов.
" Благодаря доста в действителност. Страхотен човек, страховит жест ", отвърна през сълзи Катрин.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР