Гимнастичката Катрин Тасева, която близо две години беше необвързана, е

...
Гимнастичката Катрин Тасева, която близо две години беше необвързана, е
Коментари Харесай

Катрин Тасева превъзмогна смъртта на бившия си годеник и откри любовта отново

Гимнастичката Катрин Тасева, която близо две години беше необвързана, е разкрила любовта още веднъж. Този път обаче тя не издава кой е мъжът до нея, евентуално тъй като са дружно неотдавна.

Новината спортистката заяви напълно безгрижно, като просто отговори на въпрос от почитател в обществените мрежи дали е обвързана. Ответът ѝ е бил сбит: "Да ". Катрин не споделя повече детайлности към новата си връзка и даже не е известно по кое време е почнала. Носят се клюки, че актуалният ѝ обичан е от Пловдив, защото това е най-предпочитаната дестинация от двойката или най-малко по този начин наподобява от изявленията на Тасева в мрежата.

Припомняме ви, че предходната година интензивно се говореше, че гимнастичката е почнала връзка с плувеца Антъни Иванов, само че след множеството спекулации, двамата изцяло отхвърлиха посред им да има освен това от другарство.

Катрин като че ли избра да държи персоналния си живот в загадка, откакто през лятото на 2020 година някогашният ѝ избраник, борецът Николай Щерев, умря от ковид-19. И макар че към оня миг двамата към този момент са били разграничени, Тасева претърпяла доста тежко гибелта му.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР