Гимнастичката Катрин Тасева е сред номинираните за Жена на годината“

...
Гимнастичката Катрин Тасева е сред номинираните за Жена на годината“
Коментари Харесай

Грацията Катрин Тасева номинирана за Жена на годината на Grazia

Гимнастичката Катрин Тасева е измежду номинираните за „ Жена на годината “ в категория „ Спорт “ в 13-ото издание на състезанието, проведен от списание „ Grazia “.

От изданието прецизират, че номинациите в категориите са основани на адекватността на дамите и заслугите им към публичния живот през последната година. „ Те са ужасно надарени и отдадени на спорта дами. Те са задоволително смели и амбициозни, с цел да преследват все по-високи върхове в своята кариера “, аргументират избора си от " Грация ".

Редом до номинацията на Катрин Тасева стоят и имената на лекоатлетките Мирела Демирева, Александра Начева и Даниела Тодорова.



Катрин Тасева е на 21 години, родена е в Самоков, само че израства в Пловдив, където стартира да се занимава с художествена гимнастика в Семеен кодекс „ Тракия “.

В свое изявление за брошурата на столичен търговски център Катрин споделя, че с времето пристрастеността й към гимнастиката става по-голяма и стартира да изисква повече от себе си.

Катрин споделя, че спортът й е дал доста, само че също е лишил доста моменти в персонален проект. Тя споделя, че неуспехите я тласкат доста по-напред, в сравнение с успехите, по тази причина взима поучения от всеки един миг. Именно любовта към спорта, препълнените зали и жаждата за победа я стимулират да тренира старателно всеки ден и да доближава до най-високите стъпала.

Най-големият кумир на Катрин е съветската олимпийска шампионка Алина Кабаева. Тя споделя, че до ден сегашен има над 250 медала, само че тези, които е спечелила пред родна аудитория, са най-ценните за нея.

В края на своето изявление Катрин Тасева прибавя, че поддръжката на публиката и хората, които обичат и уважат златните девойки, само я подтикват. „ Безкрайно съм щастлива и благодаря от сърце на всички! “, приключва тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР