Гигс каза на троловете в социалните си медии да прекратете

...
Гигс каза на троловете в социалните си медии да прекратете
Коментари Харесай

Рапърът Гигс казва на троловете „прекратете глупостите“, докато го критикуват за приятелството с Диди след твърдения за сексуално насилие

Гигс сподели на троловете в обществените си медии да „ прекратете нелепостите “, откакто беше подложен на критика за другарството му с Диди.

Диди, с същинско име Шон Комбс, е съден за 30 милиона $ (£23,7 милиона) от някогашния чиновник и продуцент Лил Род (Родни Джоунс), който твърди, че е бил полово атакуван от рапъра. Диди отвърна на удара и съобщи, че Джоунс „ нахално търси незаслужена заплата “ и назова обвиняванията „ чиста небивалица “.

Твърденията на Джоунс включват обвиняването, че до момента в който работи с Диди, магнатът е опипвал Джоунс ' гениталиите. Джоунс продължи да твърди, че Диди се разхожда гол пред него. Освен това Джоунс съобщи, че подозира, че Диди се е опитвал да го спретне за секс.

На фона на обвиняванията рапърът Talkin' the Hardest Гигс - с същинско име Натаниел Томпсън - наподобява осъди троловете за мнения по отношение на другарството му с Диди. „ Никой в никакъв случай не може да носи смешни неща към BADMAN, дано не забравяме с кого си имаме работа тук. той написа в X, прочут...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР