Гигантски камари боклук са струпани в ромската махала, която се

...
Гигантски камари боклук са струпани в ромската махала, която се
Коментари Харесай

Сметището до Адата заприлича на цалапишкото

Гигантски камари отпадък са струпани в ромската махала, която се намира до Адата, на ъгъла на бул. " Източен " и " Шести септември ". Отпадъците от всякакъв диаметър се изхвърлят необмислено на една ръка разстояние от Марица. Бунището към този момент догонва депото в Цалапица и има действителна заплаха отсам да плъзнат болести из целия град. Сметта заема голямото пространство сред ромските къщи и бетонната ограда, издигната преди години за да не се замърсяват старите турски гробища.

Възмутените очевидци на това безсрамие припомнят, че в Пловдив е основан Инспекторат, който преди време беше кръстен с гръмкото име Общинско ФБР. В " Чистота " също е образувано звено от контрольори, които постановат санкции, въпреки че на работещите в това дружество към този момент им е пристигнало до гуша да ринат авгиевите обори в махалите.

Няколко пъти годишно се харчат неверни пари от градския бюджет и надлежно от джобовете на честните данъкоплатци, с цел да се обира мръсотията в Столипиново, Шекер и Арман махали. За близо 30 години народна власт не се откри институция, която да накара малцинствата да си хвърлят боклука в контейнерите за боклук. Затова те не престават да го мятат където им падне.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР