Гигантска бъбрековидна решетка, нови брони, по-тесни LED фарове (опционално лазерни),

...
Гигантска бъбрековидна решетка, нови брони, по-тесни LED фарове (опционално лазерни),
Коментари Харесай

Големият „баварец“ сее респект

Гигантска бъбрековидна решетка, нови брони, по-тесни LED фарове (опционално лазерни), по-дълъг челен похлупак с по-ярки очертания – дизайнерските корекции придават още по-силно наличие на BMW Серия 7. Три години след излизането си на пазара, най-големият баварец минава през сериозен ъптдейт във връзка с визията и техниката.

 20-2-6kol

Основната смяна се набива в очи на секундата – бъбреците начело са пораснали до размер XXL и са щедро декорирани с хром. Увеличението на размера им с 40% обезпечава на по-високата с 5 см предна част застрашително лъчение. Водачите на останалите коли инстиктивно ще вършат път, когато зърнат в огледалото чифт присвити очи (фаровете) и отворена уста с огромни блестящи зъби (решетката). Не единствено начело, само че и откъм гърба „ седмицата “ е станала по-внушителна. По цялата ширина на задницата минават солидна лайстна от хром и светодиодна лента, обвързвана със системата на дневните светлини.

 20-3-6kol

Изпреварването на по този начин изглеждащата лимузина е по опциите на прекомерно малко коли. Върховото осъществяване M 760Li xDrive с 6,6-литров мотор V12 форсира за 3,8 секунди от 0 до 100 км/ч. Мощността на този мотор е леко понижена от 610 на 585 к.с. с прибавянето на филтър за фини твърди частици, само че въртящият миг е нараснал от 800 на 850 Nm.

 20-1-6kol

Всички задвижващи системи на Серия 7 дават отговор на настоящата екологична норма Евро 6d за Европейския съюз. Другият бензинов модел 750i xDrive разполага с 4,4-литров V8 под предния похлупак с запас 530 к.с. и 750 Nm. Дизеловите моторизации 730d, 740d и 750d са оборудвани с 3-литров редови шестцилиндров мотор, захранван с две или с четири турбини, като мощността е надлежно 265, 320 и 400 к.с. Инженерите са наблегнали на подобравяне на ефикасността на горивния развой на всички мотори, които без изключение са свързани с 8-степенна автоматизирана трансмисия.

 20-4-6kol

Повече динамичност и по-дълъг пробег предлага Plug-in хибридът 745е, защото е повишен потенциалът на задвижващия пакет. Мощността е нараснала от 326 на 394 к.с., като с едно зареждане се изминават до 58 км (досега 45 км) в напълно електрически режим. Хибридният пакет тук се състои от 3-литров редови бензинов мотор с 6 цилиндъра и синхронен електромотор.

 p90333080_highres_the-new-bmw-7-series

Комфортът на борда на Серия 7 се издига на ново равнище. Стъклата са с усъвършенствана шумоизолация, с цел да изолират акустично кабината напълно от външния свят. Предлагат се нови дървени фурнири, ластни и кожени тапицерии от най-висококачествени материали.

 p90333074_highres_the-new-bmw-7-series

Подобрено е разположението на бутоните на мултифункционалния волан, а гнездото за безжично зареждане на телефони е преместено на по-удобно място. Мултимедийната информационна система работи с ново потомство софт- и хардтуер, като екраните за пасажерите на задните места са с HD резолюция.

 20-6-6kol

Лимузината подсигурява първокласно возене с помощта на общоприетото въздушно окачване, което може да бъде допълнено със система срещу наклоняване в завои. Модерната електроника разрешава автоматизирано придвижване в лентата и паркиране. Както и до момента ще се предлага общоприет и продължен вид на каросерията.

 20-5-6kol
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР