Гибралтар отклони молбата на Вашингтон да удължи задържането на иранския

...
Гибралтар отклони молбата на Вашингтон да удължи задържането на иранския
Коментари Харесай

Гибралтар отказа да удължи задържането на иранския танкер

Гибралтар отклони молбата на Вашингтон да удължи задържането на иранския танкер Grace 1.Според изказване на държавното управление, сферата на използване на законодателството на Европейски Съюз е по-ограничено в съпоставяне със Съединени американски щати и няма учредения за задържане отсега нататък на иранския плавателния съд.

 © БГНЕС
Вашингтон желае удължение на периода на задържане, тъй като счита, че танкерът нарушава американските закони за изключителните интернационалните стопански компетенции, банковото шикалкавене и прането на пари.

Освен това Съединени американски щати считат, че танкерът е превозвал ирански петрол за Сирия в полза на " Корпуса на стражите на ислямската гражданска война " (КСИР), който Вашингтон разгласи за терористична организация.
 Съединени американски щати издадоха заповед за задържане на иранския танкер в Гибралтар Съединени американски щати издадоха заповед за задържане на иранския танкер в Гибралтар
Съединените щати издадоха заповед за задържане на иранския петролен танкер "Грейс 1 ". Той беше арестуван на 4 юли до крайбрежията на Гибралтар по подозрен...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР