Геймърите получават по-висока производителност и визуална яснотаГрафиката с Radeon става

...
Геймърите получават по-висока производителност и визуална яснотаГрафиката с Radeon става
Коментари Харесай

Нов драйвер подобрява AMD Radeon графиката

Геймърите получават по-висока продуктивност и образна изясненост

Графиката с Radeon става по-поглъщаща, с помощта на новия графичен драйвер
(снимка: AMD)

Следващо потомство графичен драйвер на AMD усъвършенства сензитивно работата с Radeon графика. Новият пакет AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition обезпечава на геймъри и запалянковци повече образната изясненост на изображенията и покачва равнището на продуктивност в игрите.

Драйверът включва новата функционалност Radeon Boost  за по-висока продуктивност и отмереност в изключително динамичните игрови подиуми, нова технология за Integer Display Scaling, която подмладява старите игри на актуалните екрани, както и обилни усъвършенствания в мобилното приложение AMD Link.

AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition е модерно приложение за игри, което обезпечава на потребителите цялостен надзор на върха на пръстите над графичния хардуер на Radeon продуктите, като включва също стрийминг услуги и редица други благоприятни условия.

Геймърите ще имат пряк достъп до цялостната функционалност на софтуера до момента в който играят. Освен това, новите потребителски профили разрешават на потребителите да конфигурират предварителни настройки, които се включват с едно тракване, за бърз и елементарен път към усъвършенстване на техните системи за най-хубави гейминг преживявания.



Новият Game Center (Център за игри) поддържа стартиране на игри от една централна локация, без значение от онлайн магазина за игри, и следене на статистиките за продуктивността. Освен това, нов вграден уеб браузър разрешава онлайн да се търси скъпа информация за играта, за прекосяванията, да се преглеждат учащи материали за характерностите на Radeon графичните решения и доста други без въобще геймърът да напуща играта.

Обобщено, AMD Radeon Software Adrenalin 2020 Edition „ въоръжава ” геймърите със следните нови и усъвършенствани функционалности:

Radeon Boost – обезпечава до 23% приблизително покачване на поизводителността в сцените с бързо придвижване, като динамично понижава резолюцията на изображенията, покачва кадровата скорост и плавността, както и реакцията на системите без потребителят действително да усети смяна в качеството на картината.

AMD Link – с обновен интерфейс, който пасва на чувството за новото десктоп приложение, мобилното приложение AMD Link разрешава на потребителите да стриймват игри към мобилни устройства отвън техните домове, за първокачествен геймплай на телефони и таблети от случайна локация.

Integer Display Scaling – мащабира изображенията на екрана от един пиксел към четири или повече, като дава на класическите игри ретро тип с варианти за ултра-ясни изображения върху екрани с доста висока разрешаваща дарба без това да смъква продуктивността.

DirectML мултимедийни филтри – понижават шума и усъвършенстват качеството на изображението, като употребяват машинно самообразование за изчистване на фотоси и видео и обезпечават по-добро качество от обичайните „ de-noise ” и „ upscale ” филтри.

Radeon Image Sharpening и Radeon Anti-Lag – функционалността за повишение на яркостта Radeon Image Sharpening прибавя поддръжка за DirectX 11 игри в допълнение към DX 9, DX 12, и Vulkan заглавия. Сега тя разрешава конфигурация, с цел да могат потребителите да избират степента на повишение на резкостта. Radeon Anti-Lag прибавя поддръжка за DX 9 заглавия на графични карти от поколенията преди серията Radeon RX 5000.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР