Гейм индустрията е близо до това да остане без едно

...
Гейм индустрията е близо до това да остане без едно
Коментари Харесай

Telltale Games: създателите на The Walking Dead изненадващо затварят врати

Гейм промишлеността е покрай това да остане без едно от най-популярните студия в последното десетилетие. Майсторите на образните завършения от Telltale Games се сринаха изненадващо. На доктрина, студиото към момента съществува. На процедура, 225 от неговите 250 чиновници одеве бяха уволнени.
Това е оптимално покрай затваряне без действително това да се случи. Останалите 25 души просто имат задачата да поработят още мъничко, с цел да довършат отговорностите на Telltale Games към неговите сътрудници.

„Последната година беше необикновено сложна за нас“, споделят основателите на The Walking Dead и The Wolf Among Us в изказване.

„За страдание, времето не ни стигна. Създадохме ужасно наличие, което се одобри добре, само че в последна сметка това не се трансформира в продажби“.

Сега студиото ще довърши Тhe Walking Dead: The Final Season, само че приключва два новообявени плана. Няма да забележим играта по Stranger Things на Netflix, както и продължението на The Wolf Among Us. Ще бъде обаче избавена Minecraft Story Mode, по която ще работят останалите чиновници.

Основано през 2004 година, Telltale Games прекара съвсем 15 години в популяризирането на интерактивните завършения. Студиото бе основано от някогашни чиновници на LucasArts и резервира методът към хумора и разказваческите умения, с които то е известно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР