Гей сцена се разигра на сцената на "Като две капки

...
Гей сцена се разигра на сцената на "Като две капки
Коментари Харесай

Рачков и Папи Ханс в гей излагация

Гей сцена се разигра на сцената на "Като две капки вода " предходната вечер. Сценариститена шоуто към този момент се чудят какво да измислят, с цел да бъдат забавни на феновете, само че уви не го реализират. Напротив вместо да приготвят забавни облици за участниците, те залагат на изтъркани хомосексуални етюди.

В случая хомо любовна история се разигра сред Димитър Рачков и един от участниците в Капките - Папи Ханс. Навярно това беше мигане към слуховете, че младия реализатор е гей. Припомняме ви, че в негово изявление преди време той изяснява, че е имал взимане предоставяне с мъже в предишното си, само че поради интригите в затвореното общество се отдръпнал и към този момент си лягал единствено с дами. В този ред на мисли мнозина считат връзката му с певицата Дара за чиста проба пиар.

Папи Ханс: Когато бях на 20, спах с мъже

Снощи щом Папи завърши превъплащението си в Енрике Иглесиас към него се приближиха водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека. В закачливи мнения обаче внезапно Рачков стартира да пусна палави ръце на артиста. „ Ти гадже имаш ли си? – попита артиста, а артистът му отвърна с изрично не. „ И аз! “, сподели Рачков без да се замисли. С това той удостовери изрично раздялата си с колежката му Мария Игнатова. Веднага след тези откровения Рачков обаче се хвърли да целува Папи Ханс по устата. Секунди по-късно пък го „ обязди “. Певецът пък реши да продължи закачката като просна водещия посред сцената и симулираха интимни милувки.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР