Гей оргия в затвора в Кремиковци, състояла се преди седмица

...
Гей оргия в затвора в Кремиковци, състояла се преди седмица
Коментари Харесай

Недко Цигулката пак разтърси затвора с гей оргия

Гей оргия в пандиза в Кремиковци, състояла се преди седмица към великденските празници, приключи с тежки дисциплинарни санкции за трима хванати в крачка пандизчии. Сред хванатите в мъжкия колективен секс зад решетките се откроява името на Недко Асенов-Цигулката, придобил известност през 2006 година като основен участник в затворнически видеоклип с извращения. Тогава Цигулката изпълняваше ролята на кучето Цезар и правеше френска обич на различен пандизчия под давление на Янко Ваташки-Лудия, написа „ Уикенд”.

Лишени от независимост, изтърпяващи наказванията си в пандиза от закрит вид в Кремиковци, описват, че Недко Цигулката е бил въдворен още веднъж в пандиза преди 4-5 месеца, откакто получил следващата си присъда за кражба. Ромът от Ботевград е наказан да лежи 8 години в пандиза поради принудително лишаване на мобилен телефон от млада дама, а поради обстоятелството, че е с многочислени присъди, излежава наказването си под непоколебим режим.

„ В килията Недко е с девет роми, всички до един рецидивисти. Те се сношават между тях всяка вечер откогато Цигулката влезе при тях. Не става въпрос за принуждение, сексът е на доброволни начала сред пандизчии, въпреки сходни интимни прояви да са строго забранени”, споделя лишен от независимост. Според думите му, надзирателите в Кремиковци устроили засада на перверзника Недко и го заловили точно на Великден в прекомерно деликатна поза – по средата сред двама мургави пандизчии, до момента в който останалите в килията се правели, че спят. Последвал обиск на килията, само че тъмничарите не разкрили неразрешени движимости у гей компанията. На идващия ден Недко Цигулката и двамата му секс сътрудници се сдобили с тежки санкции – тикнали ги за по 2 седмици в наказателни килии вид „ запечатка”.

Любопитното е, че претекстът за наказванията на хванатите на шаблон пандизчии не е правилно разказан от затворническата администрация – оттова показали единствено, че осъдените са нарушавали редовно вътрешния устав. Според пандизчиите надзирателите от пандиза в Кремиковци не желали да оповестяват в отчетите си за гей оргиите, които постоянно устройвал Недко Цигулката, с цел да не потегля неприятна популярност на пандиза. На всичкото от горната страна няколко лишени от независимост водели каузи против пандиза в Кремиковци, защото упорствали за пространства за интимни свиждания без видеокамери. В пандиза разполагат с едно сходно помещение, само че то е опасано с камери.

Гей подвизите на Недко Цигулката станаха публично притежание преди 13 години, откакто журналистът Васил Иванов излъчи клип за гаврите в Софийския затвор, в който ромът от Ботевград бе основен участник. Тогава бяха показани фрагменти по какъв начин Недко Цигулката извършва команди като кучето Цезар и по какъв начин прави фелацио на различен мъж, ползвайки члена му и като микрофон и изпълнявайки „ Доко, Доко”, размахвайки половия орган пред лицето си. Малко след излъчването на скандалния запис апартаментът на журналиста в София бе взривен, а криминалистите подозираха като гарант на атентата Янко Ваташки-Лудия, за който се твърдеше, че стои зад записите. По това време Ваташки излежаваше присъда за рекет и похищение и бе съкилийник на Недко Цигулката. Впоследствие против Ваташки бе заведено дело поради видеоклипа с извращения, само че гангстерът бе оправдан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР